O društvu

Stručan i iskusan pravni tim

ODVJETNIČKO DRUŠTVO TEREŠAK & PARTNERI d.o.o. osnovano je 2016. kao sljednik Odvjetničkog ureda Vladimira Terešaka.

U svom radu Društvo pruža usluge pravnog savjetovanja i zastupanja gospodarskim subjektima i fizičkim osobama u svim pravnim segmentima, te usluge zastupanja pred sudovima i drugim tijelima u svim postupcima (parničnim, kaznenim, ovršnim, stečajnim, ostavinskim, upravnim) te zastupanja u arbitražama i mirenjima.

U svom dosadašnjem radu odvjetnici koji rade u Društvu stekli su bogato iskustvo u radu s velikim gospodarskim subjektima, pružanju pravne podrške malim i srednjim poduzetnicima u svim aspektima poslovanja, te pružanju pravnih usluga i savjetovanja fizičkim osobama u raznim pravnim područjima (stjecanje nekretnina, nasljeđivanje, obiteljski odnosi, radni odnosi, sklapanje ugovora).

Cilj Društva je osigurati najkvalitetniju pravnu uslugu, pružiti efikasnu i brzu podršku svojim klijentima, te ujedno pružiti maksimalno individualizirani pristup i maksimalnu predanost s ciljem ostvarivanja zajedničkih uspjeha. Najvažniji faktor uspjeha Društva je predanost i dokazana sposobnost za razumijevanje interesa klijenta, te pristupanje svakom slučaju s jednakom brigom i pozornošću.